ZEG ME

Zanger-pianist en cabaretier Frank Boddin mixt eigenzinnige songs en humor. 'Zeg me' is de naam van zijn nieuwe plaat en liveshow. Hierin belicht hij de gefragmenteerde mens op zoek naar verbinding. Vinnig, ontwapenend, kritisch en nooit vrijblijvend, maar oordeel vooral zelf!


Prijs: 16 euro (1,5 euro reservatiekost)


Kies hier uw kaartje. Na de betaling krijgt u de bevestiging van uw bestelling. Is dat niet zo? Kijk even in de spam en als u ons daar ook niet kan vinden stuur een mail naar reservaties@opdewolken.be.


De voorstelling start (graag) om 20:30 stipt. Bar open vanaf 19:30.


U hoeft niks te printen, als de technologie meezit vinden we u onmiddellijk. En anders dit mailtje even bij de hand houden. Bent u vergeten met hoeveel u kwam (want dat staat niet in de bevestigingsmail) kijk dan zeker even in uw betalingsoverzicht van uw bank.


Mogen we vragen ten laatste om 20:15 aanwezig te zijn zodat alles tijdig kan starten?


tot dan!


Algemene voorwaarden: 

*Kaarten worden niet terug betaald. Doorverkopen is toegelaten. Vergeet dan zeker niet dat de reservatie nog steeds op uw naam staat. 

*Er mag geen eten of drinken binnen in de zaal.

*indien de korting niet aangetoond kan worden aan de kassa, dient deze bij betaald te worden, zoniet zal u de toegang tot de zaal geweigerd worden. 

*Laatkomers kunnen de zaal niet in.

*Kinderen die jonger zijn dan de aangegeven leeftijd en baby's (tenzij de voorstelling voor baby's is) kunnen helaas de zaal niet in. Dit om het kijkcomfort van de andere klanten te garanderen.

*Indien er om gezondheids- of andere redenen een specifieke plek nodig is in de zaal, gelieve ons dat vroegtijdig te laten weten. (rolstoel, angsten, ...)

*Gebruik GSM en fototoestellen zijn niet toegelaten. 

*Jarig? Laat het ons even weten. 

*Gezinsbond spaarkorting en Uitpas punten kunnen enkel op de dag zelf op uw kaart gezet of opgeschreven worden. Vergeet uw kaart dus niet! 

 • standaard
  16 €
  1.5 €
  Niet meer beschikbaar
  standaad

 • Persoonlijke gegevens


  Bestelling

  Nog niets geselecteerd