do 25/7 SPOTLIGHT door Pieter Verelst (ALLES KAPOT FESTIVAL) 22:00

SPOTLIGHT door Pieter Verelst (ALLES KAPOT FESTIVAL) do 25/7 om 22:00


Pieter Verelst gooit een blik op de wonderlijke absurditeit van ons bestaan. Met sketches die dansen op de grens van het ondenkbare en observaties zo scherp dat ze de realiteit splijten, belooft hij een avond van ongeëvenaarde komedie. Breng je vrienden mee, kan deze fantastische voorstelling nog maanden nazinderen in jullie harten. De Vlaamse cabaretier Pieter Verelst staat bekend om zijn waanzinnige verhalen, absurde humor en muzikale vondsten. Hij wordt geroemd om zijn “briljant absurdisme” en De Standaard schreef over zijn laatste voorstelling: “Pieter Verelst zuigt je onherroepelijk mee in zijn krankzinnige wereld.” DE PERS OVER 'AMAI': 'Briljant Absurdisme' De Standaard ★★★★★ 'Verelst trekt alle komische en muzikale registers open' Het Nieuwsblad ★★★★★ 'Dit was meesterlijk' Theaterparadijs ★★★★★ 'Niemand wist ons dit seizoen zo in de ban te krijgen als Pieter Verelst, de meest talentrijke Vlaamse cabaretier in langetijd.' DeStandaard ★★★★★ 'Elkesecondespannend' Theaterparadijs ★★★★★


Kies hier uw kaartje. Na de betaling krijgt u een bevestiging van uw bestelling. Is dat niet zo? Kijk even in de spam. Als u ons daar ook niet kan vinden, stuur een mail naar reservaties@opdewolken.be.


De voorstelling start (graag) om 22:00 stipt. Bar open vanaf 21:00.


U hoeft niks te printen, als de technologie meezit vinden we u onmiddellijk. En anders dit mailtje even bij de hand houden. Bent u vergeten met hoeveel u kwam (want dat staat niet in de bevestigingsmail) kijk dan zeker even in uw betalingsoverzicht van uw bank.


Mogen we vragen ten laatste om 21:45 aanwezig te zijn zodat alles tijdig kan starten?


Tot dan!

 • SPOTLIGHT door Pieter Verelst (ALLES KAPOT FESTIVAL) do 25/7 om 22:00
  10 €
  1 €
  standaardticket

 • Persoonlijke gegevens


  Bestelling

  Nog niets geselecteerd