Boom 1

Fijn dat u naar een voorstelling van KLEIN FESTIJN wil komen. 


U hoeft niks af te printen. Uw naam is geregistreerd. Aan de kassa mag u gewoon de naam waarmee u gereserveerd heeft meedelen. 


Heeft u een Gezinsbonkaart gelieve deze aan de kassa te tonen zodat we uw spaarkorting op de kaart kunnen zetten. We starten opnieuw met het rechtstreeks op de kaart zetten. Ontsmettingsmiddel zal u aan de kassa vinden. 


Als u voor en na de voorstelling in HET LAKENMETERSHUIS rustig nog iets wenst te drinken dient u een tafel te reserveren. Dit komt omdat we niet voldoenden tafels kunnen zetten nu de regel van 4 actief is. Bent u dat vergeten geen probleem stuur ons een mail naar reservaties@kleinfestijn.be. Na de voorstelling kunnen de kinderen daar nog gratis knutselen. Een tafeltje kost 5 euro maar dit bedrag zal volledig in mindering gebracht worden bij uw drankbestelling. 


Indien er nog plek is en u heeft niet gereserveerd worden, kan u natuurlijk ter plekke ook nog beslissen. Bij reservatie heeft u de garantie. 


Bij Op De Wolken zijn er voldoende tafels op veilige afstand beschikbaar voor elke bezoeker. 


Wij doen er alles aan om Het zo veilig mogelijk voor u te houden. 


Heeft u vragen over het we corona aanpakken? Stuur ons zeker een mail!


groetjes

KLEIN FESTIJN

 • Standaard
  12 €
  Niet meer beschikbaar
  Kaartjes voor ouder en kind zijn aan het zelfde tarief. U kijkt per slotte naar de zelfde leuke voorstelling. Mama en papa moeten daarom niet méér betalen.

 • Persoonlijke gegevens


  Bestelling

  Nog niets geselecteerd