MONOLOOG ZOEKT SCENE

PUINHOOP


LOCATIE: OP DE WOLKEN, warandestraat 13


Deze 1-uur durende ervaring begint met jouw suggestie, gevolgd door een rollercoaster van autobiografische/intrigerende monologen afgewisseld met een plejade aan geïmproviseerde scènes. Scènes geïnspireerd op monologen en omgekeerd. Monoloog zoekt scène dus! Door Puinhoop!


(Shows & workshop Alles Kapot Festival - fusimprov.be/alleskapot)


WANNEER? Zaterdag 22 juli van 21 uur tot 22 uur.


WAAR? Theater Op De Wolken, Warandestraat 13, 9000 Gent.


PRIJS? 11 euro (10 + 1 euro reservatiekost)


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 • • LET OP: U kan enkel via debetkaart betalen! Visa / Master ed. worden voorlopig niet ondersteund via dit systeem.
 • Normaal krijgt u 1 bevestigingsmail van uw bestelling (niet per kaartje). Geen mail ontvangen? Kijk even in uw spamfolder. Vergeten met hoeveel u komt? Kijk even op de uittreksels van uw bank. Toch nog een probleem? Mail naar reservaties@opdewolken.be. Wij beantwoorden de mails ten laatste tegen woensdag en tijdens het festival dagelijks tussen 08:00 en 09:00 en 13:00 en 14:00.


DANK U & TOT OP DE VOORSTELLING!

Algemene voorwaarden: 

*Kaarten worden niet terug betaald. Doorverkopen is toegelaten. Vergeet dan zeker niet dat de reservatie nog steeds op uw naam staat. 

*Er mag geen eten of drinken binnen in de zaal.

*indien de korting niet aangetoond kan worden aan de kassa, dient deze bij betaald te worden, zoniet zal u de toegang tot de zaal geweigerd worden. 

*Laatkomers kunnen de zaal niet in.

*Te jonge kinderen en baby's kunnen helaas de zaal niet in. Dit om het kijkcomfort van de andere klanten te garanderen. Uitzonderingen kan u aanvragen bij de organisator.

*Indien er om gezondheids- of andere redenen een specifieke plek nodig is in de zaal, gelieve ons dat vroegtijdig te laten weten. (rolstoel, angsten, ...)

*Gebruik GSM en fototoestellen zijn niet toegelaten. 

*Bij gebruik kortingen, vergeet uw bewijsjes niet mee te brengen.

*Ter plekke aanvaarden wij geen cash. U kan enkel digitaal betalen.


*Contactgegevens worden enkel bij gehouden door de organisator. Wenst u dit niet? Gelieven contact met hen op te nemen. Na afloop van het event worden de gegevens bij Op De Wolken gewist. Wenst u toch op de hoogte te blijven? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.

 • standaard
  10 €
  1 €
  Niet meer beschikbaar
  standaard

 • Persoonlijke gegevens


  Bestelling

  Nog niets geselecteerd