ROUW - PLAYBACK THEATRE

FUS!


LOCATIE: OP DE WOLKEN, warandestraat 13


Deze show heet ROUW. Rouw is herinnering. Rouw is droefheid om wat er niet meer is, en blijheid om wat er was. Deze show is een bezoek aan dat rouw-gevoel. De acteurs spelen jouw mooie (of minder mooie) verhalen terug over overledenen, over rouw, over gemis. En dit doen ze met humor, gevoel en fantasie. Jouw autobiografisch verhaal, thema of gevoel zetten de acteurs in een ander licht. We bevragen, prikkelen en maken voelbaar wat er leeft onder het publiek. Terugspeeltheater verheldert en verbindt. 


(Onze spelers zijn ervaren professionele dramatherapeuten, improvisatietheater-acteurs, en vooral humorvolle empathische mensen met een luisterend oor voor uw verhaal.)


WANNEER? Zondag 12 nov om 14:30 uur.


WAAR? Theater Op De Wolken, Warandestraat 13, 9000 Gent.


PRIJS? 11 euro (10 + 1 euro reservatiekost)


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 • • LET OP: U kan enkel via debetkaart betalen! Visa / Master ed. worden voorlopig niet ondersteund via dit systeem.
 • Normaal krijgt u 1 bevestigingsmail van uw bestelling (niet per kaartje). Geen mail ontvangen? Kijk even in uw spamfolder. Vergeten met hoeveel u komt? Kijk even op de uittreksels van uw bank. Toch nog een probleem? Mail naar reservaties@opdewolken.be. Wij beantwoorden de mails ten laatste tegen woensdag en tijdens het festival dagelijks tussen 08:00 en 09:00 en 13:00 en 14:00.


DANK U & TOT OP DE VOORSTELLING!

Algemene voorwaarden: 

*Kaarten worden niet terug betaald. Doorverkopen is toegelaten. Vergeet dan zeker niet dat de reservatie nog steeds op uw naam staat. 

*Er mag geen eten of drinken binnen in de zaal.

*indien de korting niet aangetoond kan worden aan de kassa, dient deze bij betaald te worden, zoniet zal u de toegang tot de zaal geweigerd worden. 

*Laatkomers kunnen de zaal niet in.

*Te jonge kinderen en baby's kunnen helaas de zaal niet in. Dit om het kijkcomfort van de andere klanten te garanderen. Uitzonderingen kan u aanvragen bij de organisator.

*Indien er om gezondheids- of andere redenen een specifieke plek nodig is in de zaal, gelieve ons dat vroegtijdig te laten weten. (rolstoel, angsten, ...)

*Gebruik GSM en fototoestellen zijn niet toegelaten. 

*Bij gebruik kortingen, vergeet uw bewijsjes niet mee te brengen.

*Ter plekke aanvaarden wij geen cash. U kan enkel digitaal betalen.


*Contactgegevens worden enkel bij gehouden door de organisator. Wenst u dit niet? Gelieven contact met hen op te nemen. Na afloop van het event worden de gegevens bij Op De Wolken gewist. Wenst u toch op de hoogte te blijven? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.

 • standaard
  10 €
  1 €
  Niet meer beschikbaar
  standaard

 • Persoonlijke gegevens


  Bestelling

  Nog niets geselecteerd