WORKSHOP SPELEN MET JE LEVEN

LOCATIE: SAAM VZW, Haagelandkaai 40 (ingang poort) 9000 Gent


Je speelt theatraal & empathisch met autobiografische verhalen van jezelf & anderen. Dit met humor, gevoel, respect en fantasie. Een verhaal, thema of gevoel plaats je zo in een ander licht. En zo wordt voelbaar wat er leeft. Een ervaren dramatherapeut geeft de workshop. 


WANNEER? Zaterdag 22 juli van 14 uur tot 17 uur

 

WAAR? Saam vzw, Haagelandkaai 40, 9000 Gent


PRIJS? 31 euro (€ 30 + 1 € reservatiekost)


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 • • LET OP: U kan enkel via debetkaart betalen! Visa / Master ed. worden voorlopig niet ondersteund via dit systeem.
 • Normaal krijgt u 1 bevestigingsmail van uw bestelling (niet per kaartje). Geen mail ontvangen? Kijk even in uw spamfolder. Vergeten met hoeveel u komt? Kijk even op de uittreksels van uw bank. Toch nog een probleem? Mail naar reservaties@opdewolken.be. Wij beantwoorden de mails ten laatste tegen woensdag en tijdens het festival dagelijks tussen 08:00 en 09:00 en 13:00 en 14:00.


DANK U & TOT OP DE WORKSHOP!

Algemene voorwaarden: 

*Kaarten worden niet terug betaald door Op De Wolken. Doorverkopen is toegelaten. Vergeet dan zeker niet dat de reservatie nog steeds op uw naam staat, en dit goed door te geven. De reservatie kost kan in eender welke omstandigheid (overmacht) niet terugbetaald worden.

*Er mag geen eten of drinken binnen in de zaal.

*indien de korting niet aangetoond kan worden aan de kassa, dient deze bij betaald te worden, zoniet zal u de toegang tot de zaal geweigerd worden. 

*Gebruik GSM en fototoestellen zijn niet toegelaten. 

*Bij gebruik kortingen, vergeet uw bewijsjes niet mee te brengen.

*Ter plekke aanvaarden wij geen cash. U kan enkel digitaal betalen.

*Bar is enkel open bij workshops indien er permanentie of meerdere activiteiten zijn. Vergeet dus je eigen drinkfles niet mee te brengen. Is de bar open (en bemand met een medewerker) is het verboden eigen drank te nuttigen (met uitzondering van water).


*Contactgegevens worden enkel bij gehouden door de organisator. Wenst u dit niet? Gelieven contact met hen op te nemen. Na afloop van het event worden de gegevens bij Op De Wolken gewist. Wenst u toch op de hoogte te blijven? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.

 • standaard
  30 €
  1 €
  Niet meer beschikbaar
  standaard

 • Persoonlijke gegevens


  Bestelling

  Nog niets geselecteerd