Veerle vertelt 6+

Hallo, 


Super fijn dat jullie naar ons eerste Corduroy-Festival komen!


Je koos voor Veerle Vertelt (6+) van Veerle Ernalsteen. 


Je krijgt deze voorstelling gratis aangeboden. Je betaald enkel je heerlijke corduroy-pannenkoek aan 7.5 euro ipv 12. Als dat geen (Gents) feest is. 


We starten de voorstelling wel graag op tijd dus graag 20 min voor aanvang aanwezig, zo kunnen we iedereen bedienen van een heerlijke pannenkoek en kunnen we onze koptelefoons tijdig uitdelen. Liever voor of na de voorstelling de pannenkoek opeten? Ook dat kan. We begrijpen dat met een pannenkoek in de hand het soms moeilijk is de concentratie er bij te houden. 


INHOUD:FRIS, EIGENZINNIG EN MET HUMOR

Veerle Ernalsteen brengt al zestien jaar sprookjes en volksverhalen uit verschillende windstreken: Afrikaanse verhalen, 1001-nacht, Grimm, Decamerone, Vlaamse verhalen… Voor een publiek van nu, fris en met een lichte draai eraan. Soms een tikje duister, hoewel … Steeds met humor en deugnieterij verteld, met emotie en plezier en in interactie met het publiek. Ze heeft een ruim repertoire en draait haar hand niet om voor een extra verhaal er bovenop.Bekijk zeker ook het gratis avond programma van DE SALOPETTE! 


Tot op de GENTSCHE FIESTE!

 • Onzen pannenkoek
  7.5 €
  0.5 €
  Bestel je pannenkoek en krijg er een voorstelling bovenop!

 • Persoonlijke gegevens


  Bestelling

  Nog niets geselecteerd